Samen met jou doorloopt
woningcoach het proces

Van begin tot eind begeleidt woningcoach jou bij het in orde brengen van je woning. Elke stap wordt samen gezet waardoor je tegelijk de controle over het proces kan behouden, maar de stress achterwege kan laten. Woningcoach ondersteunt jou waar nodig... Duidelijk een aanpak op maat!

Kennismaking

Woningcoach komt vrijblijvend bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. Jouw specifieke situatie wordt onder de loep genomen. Op basis daarvan worden de verschillende opties uitgekiend. Samen met jou kiezen we de interessantste optie.

Twijfel je tussen verhuren of verkopen? Samen met jou maakt woningcoach de afweging wat de meest rendabele oplossing op lange termijn is. Je hoeft je geen zorgen te maken, samen met woningcoach neem je zeker de juiste keuze.

Rapportering

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maakt Woningcoach een analyse van jouw woning. We kijken waar de sterke punten zitten en wat er nog moet verbeteren. 

We houden onder andere rekening met volgende zaken: 
• Beschik je over alle nodige attesten? 
• Is de woning voldoende geïsoleerd? 
• Zijn er rookmelders voorzien? 
• Voldoet de woning aan de minimumeisen qua comfort en veiligheid?
• Heb je een conformiteitsattest? 
• Hoe zit het met verluchting, vocht, trappen, … 

Plan van aanpak

We stellen een plan van aanpak op. We bekijken welke de meest rendabele oplossingen zijn en welke aanpassingen er moeten gebeuren om in orde te zijn met alle wetten en eisen. Kortom, we stellen een plan op om jouw woning klaar te maken voor de toekomst.

Woningcoach luistert naar jouw noden, maakt een analyse en op basis daarvan kiest zij de juiste aanpakt voor jou en je woning. Je krijgt dus een persoonlijke behandeling volledig op jouw maat.

Praktische hulp van jouw woningcoach

Woningcoach blijft uiteraard niet bij de pakken zitten. Indien je dat wenst kan zij ook helpen bij het aanvragen van prijsoffertes, aanspreken van vakmensen, de nodige attesten en premies aanvragen, … Niets is woningcoach te veel!

Samen met jou doorloop ik deze stappen

Kennismaking

Wij komen vrijblijvend bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. We bekijken jouw specifieke situatie en hoe wij jou kunnen verder helpen. Twijfel je tussen verhuren of verkopen? We maken samen met jou de afweging wat de meest rendabele oplossing op lange termijn is.

Rapportering

Woningcoach maakt een totaalanalyse van jouw woning. We kijken waar de sterke punten zitten, wat er nog moet verbeteren en hoe we dit kunnen aanpakken. Daarnaast onderzoeken we of jouw woning voldoet aan alle wettelijke eisen en regels, ...

Plan van aanpak

We stellen een plan van aanpak op. We bekijken welke de meest rendabele oplossingen zijn en welke aanpassingen er moeten gebeuren om in orde te zijn met alle wetten en eisen. Kortom, we stellen een plan op om jouw woning klaar te maken voor de toekomst.

Praktische hulp

Woningcoach blijft uiteraard niet bij de pakken zitten. Indien je dat wenst kunnen wij ook helpen bij het aanvragen van prijsoffertes, aanspreken van vakmensen, de nodige attesten en premies aanvragen, … Niets is Woningcoach te veel!

Woningcoach
Sandra Van Mol
Bevrijdingslaan 11
9080 Lochristi
By Grafica
Copyright 2018