Een familie boordevol kennis!

Sandra Van Mol heeft het van geen vreemden. Haar familie is gepassioneerd door woningen. Elektriciens, loodgieters, houtbewerkers, ... Ze hebben het allemaal. Geen wonder dat Sandra zelf ook gebeten werd door deze passie. Haar inspiratie? Haar klanten. Vaak weten mensen niet wat ze met hun woning moeten doen of hoe ze renovatie, verkoop en/of verhuur moeten aanpakken.

Daarvoor is woningcoach ontstaan. Sandra is gespecialiseerd in waardevolle aanpassingen die niet per se duur hoeven te zijn. 
Geen zorgen dus, zelfs met een klein budget kan Sandra jou helpen om je woning instap-, verhuur- of verkoopsklaar te maken.

Sandra Van Mol

Woningcoach

Na een eerste, vrijblijvend gesprek bekijken we jouw specifieke situatie en hoe ik jou verder kan helpen. Daarna volgt een totaalanalyse van jouw woning, we kijken waar de sterke punten zitten, wat er nog moet verbeteren en hoe we dit kunnen aanpakken. We onderzoeken ook of jouw woning voldoet aan alle wettelijke eisen.

"Met Woningcoach was mijn woning vrijwel meteen in orde. En dat volledig conform de wetgeving van 2020. Ik kan eigenlijk direct met het verhuurproces beginnen. En dit zonder kopzorgen."

Daarna stellen we een plan op om jouw woning klaar te maken voor de toekomst. Woningcoach blijft uiteraard niet bij de pakken zitten. Wij helpen je ook graag bij het aanvragen van prijsoffertes, aanspreken van vakmensen, attesten en premies aanvragen, ...

    Samen met Woningcoach heb ik mijn woning volledig klaargemaakt voor verhuur. Vlot, professioneel en begripvol. Sandra heeft het allemaal!

Persoonlijk contact

In de immobiliƫn branche is persoonlijk contact een must. Voor Sandra is dit niet anders. Jij blijft altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kan zo volledig meegaan in het proces dat Sandra doorloopt.

Aanpak op maat

Een aanpak op maat van jou en jouw woning. Dat vindt Woningcoach belangrijk! Iedere woning vraagt om andere aandachtspunten. Sandra kan jou met haar jarenlange ervaring advies geven over jouw opties.

Jarenlange ervaring

In combinatie met haar jarenlange ervaring in de immobiliƫn sector, kan Sandra haar perfect in leven in de markt van vandaag. Verhuren, verkopen of je woning zelf inwonen... Allemaal geen probleem voor de Woningcoach!

Op jouw tempo

Jouw Woningcoach werkt op jouw tempo. Jij wordt meegenomen op het avontuur van erven, verkopen of verhuren. En dit zonder de stress van alles zelf te moeten regelen.

Woningcoach
Sandra Van Mol
Bevrijdingslaan 11
9080 Lochristi
By Grafica
Copyright 2018